Označenie vajec nie je len bezvýznamný kód na škrupine. Dozviete sa, čo jednotlivé kódy znamenajú a na čo si treba dávať pozor.
Pokračovať v čítaníKategória: Varenie a jedlo
Objavte nové a chutné recepty, ktoré budete milovať a variť pravidelne! Nájdete tu jednoduché, rýchle a lacné recepty aj varenie pre skutočných gurmánov.
Vždy pripravené na párty: Obľúbené pizza šneci v 7 rôznych variantoch
Pizza šneci recept je skvelým tipom pre všetkých, ktorí hľadajú rýchle jedlo na párty. Naučíte sa, ako pripraviť rôzne pizzové šneky.
Pokračovať v čítaníAko pripraviť nakladané huby? Sladkokyslý alebo octový nálevnakladané huby
Nakladané huby patria medzi obľúbené spôsoby, ako si uchovať chuť lesa. Dozviete sa, ktoré huby nakladať aj recepty na nálevy.
Pokračovať v čítaníSladkost pre všetky zmysly: Sušienky z kokosovej múky
Sušienky z kokosovej múky sú pokušením, ktoré potešia nielen chuťové poháriky. Dozviete sa, prečo zvoliť kokosovú múku aj recept na sušienky.
Pokračovať v čítaníKamila v kuchyni: Nepečený lotus Cheesecake
Kamila Vám so svojou vareškou ukáže 7 divov sveta, niečo také lahodné ste ešte nemali. Ukuchcite napríklad tento nepečený lotus cheesecake.
Pokračovať v čítaníHmyz v potravinách? Jete ho a často o tom ani neviete!
Všetci konzumujeme v malom množstve hmyz v potravinách. Zistíte, prečo sa hmyz pridáva do potravín a ako spoznáte, že ho jete.
Pokračovať v čítaníRecept na nejlepší letný zemiakový šalát bez majonézy!
Letný zemiakový šalát je klasika, ktorá nesmie chýbať na žiadnom stole. Naučíte sa, ako pripraviť svieži letný zemiakový šalát bez majonézy.
Pokračovať v čítaníAko otvoriť konzervu bez otvaráka? Nezúfajte, poznáme 9 trikov
Ako otvoriť konzervu bez otvaráka? V tomto článku sa dozviete osvedčené metódy a tipy, ktoré vám pomôžu otvoriť konzervu rýchlo a bezpečne.
Pokračovať v čítaníAko vybrať melón, ktorý je zrelý a sladký tak akurát? 6 tipov!
Ako vybrať melón, ktorý bude naozaj sladký a zrelý, a nie len veľký a vodnatý? Dozviete sa praktické tipy, ako správne vybrať melón.
Pokračovať v čítaníRecept na golubce (holubce) – kapustové listy plnené mletým mäsom
Golubce patria medzi jedlá, ktoré v sebe skrývajú vôňu domova a poctivú chuť. Dozviete sa, čo sú golubce a ako ich pripraviť krok za krokom.
Pokračovať v čítaní